Onze konijnen

Om een indruk te geven van onze teddy dwerg konijntjes hebben we over ieder konijn een klein stukje geschreven. Mocht je nog meer vragen hebben over onze toppers kun je altijd contact opnemen.

Rammelaars (mannetjes)

Naam: Mowly
Geboren: 20-1-2013
Kleur: Blauw met witte bles
Ogen: Grijs
Geslacht: Rammelaar
Het eerste rammetje dat we hebben opgenomen in onze farm. Mowly is een nieuwsgierig en dapper mannetje. Wanneer je naar het hok toe loopt, is Mowly de eerste die voor aan zit om zijn witte kuif in de wind te steken zodra het hok open gaat. Hij vind het leuk om met een speelbal te spelen. Mowly is gek op andijvie en witlof.
Moeder:    Lovette - L. Komen
Vader:    Belissimo - Willies Konijnenwereld
Naam: Browny
Geboren: 01-03-2013
Kleur: Hollander havannah wit
Ogen: Bruin
Geslacht: Rammelaar
Een echte koning. Zo gedraagt Browny zich graag. Oppermachtig en altijd netjes in zijn gelaat. Toch schuilt er achter zijn stoere gezicht ook een ondeugend iemand, de knabbelstokjes pikt hij dan ook graag van iemand anders. Als je Browny echt vrolijk wilt maken, moet je hem in de buiten ren op het gras zetten.
Moeder:    Sisi - TSH
Vader:    Casper - My Teddy Fairytale
Naam: Grumpy
Geboren: 13-02-2013
Kleur: Hollander havanna wit
Ogen: Blauw / Bruin
Geslacht: Rammelaar
Een echte knuffelkont. Hij staat meteen voor in zijn hok als er iemand voorbij loopt. Daarnaast is hij altijd op verkenning uit en staat hij op zijn achterpoten om zijn nieuwsgierigheid uit te breiden. Spelen op de boomstammen vindt hij t ook wel wat. Om Grumpy te verwennen kun je hem het beste een blaadje witlof geven.
Moeder:    Ladesca - Willies Konijnenwereld
Vader:    Charlie - Shaddy Teddy
Naam: Roëy
Geboren: 20-02-2014
Kleur: Hollander oranje wit
Ogen: Blauw
Geslacht: Rammelaar
Deze kleine man hebben we zaterdag 5 april opgehaald en voelt zich al helemaal welkom in zijn nieuwe verblijf. Het is al een echte knuffelkont en vind het heerlijk om rustig op schoot te zitten en geaaid te worden. Buiten in de grote ren vind hij nog wel erg spannend, maar al hupsend verkent hij toch de omgeving.
Moeder:    Pallani - Yarmida’s Place
Vader:    Bo - Yarmida’s Place

Voedsters (vrouwtjes)

Naam: Macy
Geboren: 20-01-2013
Kleur: Blauw met half wit neusje
Ogen: Grijs
Geslacht: Voedster
het eerste vrouwtje wat we hebben opgenomen in onze farm. Dit vrouwtje was niet te scheiden van Mowly en waren van het begin dik en mik samen. Zij houdt ervan om de hele dag te knuffelen. Ze is erg rustig in karakter, maar zodra ze in de buiten ren mag is ze telkens op verkenning uit en springt ze het hele buiten ren door.
Moeder:    Lovette - L. Komen
Vader:    Belissimo - Willies Konijnenwereld
Naam: Blizzy
Geboren: 14-03-2013
Kleur: Havanna met half wit neusje
Ogen: Bruin
Geslacht: Voedster
alle kinderen zijn gek op Blizzy. Ze is klein en houdt ervan om op de arm van kinderen te zitten en te knuffelen. Blizzy is snel tevreden, ze vindt alle soorten speelgoed, groente en fruit lekker en leuk. Ze zit graag boven op een speelhuisje om alles goed te overzien. Blizzy en Oilily zijn niet van elkaar te scheiden en zijn dan ook continu bij elkaar te vinden.
Moeder:    Faith - Teddybunnies
Vader:    Levi - Willies Konijnenwereld
Naam: Ozzy
Geboren: 06-04-2013
Kleur: Oranje met witte bles
Ogen: Bruin
Geslacht: Voedster
Haar spontaniteit staat voorop. Zodra we voorbij het hok lopen, staat zij vooraan. Ze wilt iedere keer als we voorbij het hok lopen aangehaald worden. Ze is sociaal en is altijd op zoek naar gezelligheid. Ze ligt graag bij iedereen in de groep of dit nu in de ren of in het hok is. Ozzy houdt van blaadje witlof.
Moeder:    Sophie - Teddy´s konijnen paradijs
Vader:    Simon - Stal di Angeli
Naam: Oilily
Geboren: 30-08-2013
Kleur: Madagascar met wit neusje
Ogen: Bruin
Geslacht: Voedster
Is een echte vrolijke dame, ze houdt van springen en van hupsen, vooral in de buitenren. Ze is gek op de grote buitenren en wil het liefste de hele dag hierin rennen en over de boomstammen en planken springen. Daarnaast vind ze het heerlijk om letterlijk neer te ploffen en even te relaxen. Olily en Blizzy zijn dikke vrienden en zitten graag bij elkaar.
Moeder:    Dot - Magic Teddys
Vader:    Robbie - Magic Teddys

afbeelding volgt snel

Naam: Glowy
Geboren: 05-03-2013
Kleur: Wit
Ogen: Blauw
Geslacht: Voedster
Is een allemans vriendje, zij is dan ook het liefst tegelijk met alle vrouwtjes in de ren buiten. Rennen, springen en knuffelen zijn haar specialiteit. Het liefst heeft ze de gehele dag een boomstam in de buurt, zodat ze lekker kan knagen en spelen. Ze houdt ervan om languit in de buitenren te liggen.
Moeder:    Bubbles II - TSH
Vader:    Casper - My Teddy Fairytale