Prijzen en reserveringen

 

Wij vragen zowel voor een voedster of een ram €40,- per teddy.


Wij vragen een aanbetaling van tien euro om een konijntje definities te reserveren. Dit doen wij om te voorkomen dat konijntjes niet door iedereen gereserveerd worden en vervolgens niet opgehaald worden, terwijl andere mensen mogelijk ook deze teddy zouden willen hebben. Wij mogen ten alle tijden de verkoop stop zetten, als we het gevoel hebben dat onze teddies mogelijk niet goed terecht komen. Denk goed na of je een teddy dwerg wil, want ze hebben wel 2 a 3 keer per week een kam beurt nodig!

 

Geslachten: Wij doen ons uiterste best om de geslachten van de konijnen goed te zien, uiteraard kan het voorkomen dat ook wij dit verkeerd hebben. Het blijft bij jonge dieren, zo ook bij konijnen, erg moeilijk om te zien.

Voorkeur: Het liefste verkopen wij ons konijnen in twee tallen, omdat teddy dwergen altijd gezelschapsdieren blijven. Wil je graag 2 of meer konijntjes dan vragen we €35,- per konijn.

Terugbrengen: Mocht het op een of andere manier voorkomen dat u niet meer voor het nijntje kan zorgen, hebben wij graag dat u deze bij ons terug komt brengen (u krijgt geen geld terug). Zo kunnen wij het nijntje weer een fijn onderkomen geven en hoeft u deze niet naar een opvang te brengen. Wij gaan dan weer op zoek of we het nijntje ergens anders kunnen onder brengen of dat we deze zelf houden.


Bij de 'te koop' pagina ziet u welke teddy's nog gereserveerd kunnen worden. Hieronder een lijstje met uitleg van de status van het konijntje.

Blijft: Desbetreffende konijn blijft bij ons wonen en wordt niet verkocht.
Gereserveerd : Desbetreffende konijn heeft al een huisje gevonden.
Voorlopig gereserveerd :Desbetreffende konijn heeft misschien al een huisje gevonden, maar dit is nog niet zeker. De eventuele eigenaar heeft maximaal twee dagen bedenktijd, dan wordt hij gereserveerd of vrij gegeven.
Vrij
: Dit nijntje kunt u nog reserveren.