Stambomen

Wil je ook graag fokken met je teddy, of vind je het een fijn gevoel de herkomst van de teddy te zien, geen probleem. Wij geven standaard een stamboom mee bij elk van onze teddies. Ook zijn we druk bezig met het opzetten van een digitale stamboom, waarin we alle stambomen van onze teddies in bijhouden. Dit systeem kan in de toekomst ook door uw gebruikt worden, zodat we een complete database kunnen bijhouden van al het bloed van onze teddies.

Meet weten over onze stambomen of het digitale systeem, we horen graag uw vragen.

Tatoeage

Ook is het mogelijk om de teddy bij ons te laten voorzien van een tatoeage. We doen dit niet standaard maar enkel op aanvraag. Wil je de teddy graag met tatoeage laat het ons dan even weten, wij nemen dan contact met uw op wanneer de tatoeage gezet kan worden en wat hiervoor de kosten zijn.

Waarvoor een tatoeage

Een tatoeage wordt bij een konijn in de oren gezet. In principe zie je hier niks van tenzij je aan de binnenkant van de oren kijkt. De tatoeage bestaat uit een unieke code die aangeeft bij welke fokker het konijn vandaan komt en om welk konijntje het gaat. Zo kunnen de tatoeage nummers op de stambomen altijd worden nagekeken. Ook is een tatoeage vaak nodig als je het konijntje meeneemt naar een show. Zo kunnen ze altijd controleren of het eerlijk verloopt.